Vés al contingut

Sortir al carrer

13/04/2020

En aquests dies que portem confinats he intentat sortir el menys possible. Ho faria de totes maneres, però embarassada de 7 mesos encara més. No obstant, a vegades necessito que em toqui l’aire i el que faig és baixar la brossa o anar a comprar a la botiga de baix de casa. En total he baixat unes tres vegades al carrer en tot aquest mes. 

Ahir vaig haver d’anar a la farmàcia. Podria haver anat l’A. però li vaig dir que hi anava jo per caminar una mica. La que estava oberta està a una mica més de 500 metres i a mig camí ja vaig veure que estic millor a casa. Sortia per caminar una mica i esbargir-me i el que vaig fer va ser agobiar-me. Poca gent i la que hi ha amb mascareta, creuant-nos sense mirar-nos massa, com si estigués visquent la fi del món… De fet sí que és una fi del món,  tot i que sóc de les que pensa que quan això passi ens n’oblidarem ràpid. Jo la primera. També vaig sentir pena i em vaig sentir culpable de poder sortir ni que sigui al comprar i que el meu micu de fira faci tants de dies que no trepitja el carrer per a res. Culpable de què? Ja ho sé. Però durant uns minutets em vaig sentir així… 

Per tant, sortir per a què. Ja no sé si aniré més a llençar la brossa. Sortir així no. Jo vull sortir sense por, sense angoixa i podent somriure pel carrer. 

.

Entrada escrita sota les següents circumstàncies:

Horàries: 11’27

Meteorològiques: Plou. Diuen que estarem així tota la setmana…

Físiques: El pes de la panxa es comença a notar i tinc força mal d’esquena.

Psíquiques: No només pesa la panxa. Pesen els dies que són tots iguals. Però anem fent. És el que hem de fer.

 

One Comment leave one →
  1. 14/04/2020 11:47 am

    Tinc la mateixa sensació que tu, d’aquí uns mesos ja ens n’haurem oblidat i no haurem après res. Això com a persones i com a societat. Malauradament, llavors patirem les conseqüències de les crisis que vindran, i d’això no ens en podrem escapar.

    És cert que hi ha poca gent al carrer, però tot i que tothom porta mascareta i guants, no sé si realment les saben fer servir, i em temo que el que alguna gent no ha entès és el distanciament social, que en definitiva és el més efectiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: