Vés al contingut

La siesta ciclista

21/08/2012

Després de dinar m’he estirat al llit per intentar fer una becaina. Amb la calor que fa no ho he aconseguit així que he pensat que podria aixecar-me i anar al sofà. M’he preguntat què devien estar fent a la tele i he recordat que a la 1 a l’estiu toca la vuelta ciclista a España.

Aleshores m’ha vingut com si ho estigués visquent en aquell mateix moment quan fa anys, molts anys, els meus pares movien la petita tauleta del petit menjador, estiraven la manta o el llençol a terra i s’hi posaven a sobre (el meu pare, en principi) per veure la cursa, però sempre acabaven dormint. 

Mentrestant, a la cuina, la meva germana està pujada a una cadira de vímet petita perquè si no no arriba a la pica. Està fregant els plats i jo espero amb un drap a què me’ls passi per aixugar-los. O al revés, depenent de què li toqués a qui. Dubto que es barallessim per fer-ho però tampoc no recordo que ens fes molt de pal fregar-los. 

I quan la vuelta s’acabava, ens hi col·locàvem les dos amb ells per veure Cristal, Rubí o qualsevol telenovel·la que toqués. 

Mirant al sostre de l’habitació, he somrigut amb certa tendresa…

Entrada escrita sota les següents circumstàncies:

Horàries: 1’10h

Meteorològiques: voleu dir què és normal tanta calor?

Físiques: sense ganes de fer res, però qui fa res amb aquesta calda??!!!

Psíquiques: m’agrada el camí per on va aquella petitona. M’agrada haver arribat a aquest llit, en aquest pis, estar estirada sola i pensar que sóc més o menys feliç.

3 comentaris leave one →
 1. 21/08/2012 2:28 pm

  Home, una mica de morro posar-se a dormir amb la volta ciclista, qeu és ideal per la migdiada, i deixar-vos a vosaltres fregant els plats, però com a record és ben bonic.

 2. rits permalink
  27/08/2012 5:10 pm

  hehehe, doncs si que porten records. Perquè la poses i sona completament igual. El mateix comentarista, les mateixes paraules,…. xq tb era senyal de fer migdiada! o barallar-me per veure el coche fanátsico, no sé què és pitjor….

 3. susanna permalink*
  29/08/2012 6:59 pm

  No, XeXu, que a nosaltres ens agradava! (Crec). I la recompensa d’estirar-se allà encara més!

  No l’he tornada a mirar mai més, rits! Uix, “El coche fantástico”, un altre clàssic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: